Program do zarzadzania relacjami z klientami

System POS to projekt gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tymże całe.

Dla średnich a pełniejszych lokali POS bardzo dobra zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy także trudnych sieci gastronomicznych. To normalne narzędzie, dobrane do produkcji na jakiejkolwiek liczbie stanowisk POS. Program w oczywisty sposób usprawni prowadzenie na jednych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym elementem roli w terenu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność zatrudnionych w kuchni a na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z innymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a sposobami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Granie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Prosty i łatwy sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt dużym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.