Krajalnica ma ga 310p

W obecnej dobie nie można wyobrazić sobie tego, żeby w drugiego rodzaju lokalach gastronomicznych, gdzie przewija się dużo osób wędliny, sery, czy warzywa były krojone przy pomocy noża. W zapleczu kuchennym wymaga być krajalnica ma-ga. Co prawda, nie należy ona do najtańszych sprzętów gastronomicznych, tylko bardzo zdolnych i więc o w nią zainwestować.

program księgowy optimaProgram Księgowy Optima. Rozwiązania dla biur rachunkowych

Krajalnica ma-ga służy do cięcia wszelkiego typie żywności. Można na niej pokroić miękkie pomidory, ser różnej twardości, kiedy i wędlinę począwszy od miękkiej aż po twardą. Wielofunkcyjność jej robi, że jest potrzebnym przyrządem gastronomicznym w restauracjach, hotelach, barach, stołówkach szkolnych i szpitalnych. Jak też lokalach gastronomicznych oferujących usługi kulinarne okolicznościowo. Warto jeszcze żebym istniała na kształcie w korporacjach cateringowych, sklepach, stoiskach z porcjowaną wędliną, serem, mięsem. Krajalnica może jeszcze zachodzić w zespół wnętrza naszych gospodarstw domowych. Jest bardzo odpowiednim sprzętem, ponieważ w szybkim etapie jest w kształcie pokroić wielką miarę produktów. Tym tymże ułatwia pracę człowiekowi, oszczędza jego trwanie oraz siłę, jaką potrzebował wybrać przy krojeniu ręcznym. Wśród ofert sklepowych są również krajalnice specjalistyczne dostarczające do cięcia jednego produktu np. sera. W dowolnym jednak faktu obsługa krajalnicy jest spontaniczna i zupełnie bezpieczna. Krajalnica ma-ga posiada stół podawczy, jaki stanowi dopasowany do cięcia kęsów żywności. Krojenie odbywa się grawitacyjnie, czyli bez potrzeby dociskania żywności. Podczas krojenia trzeba przesuwać stół podawczy trzymając rączkę umocowaną na stole. W przypadku krojenia resztek produktu należy zastosować płytę dociskową, jaka stanowi osadzona na kołku pod stołem podawczym. Taka płyta umożliwi dokrojenie materiału do końca, lub nie zostaną odpady. Krajalnica spełnia wszelkie wymogi sanitarne. Przykładem może być obecne, że każde powierzchnie maszyny, jakie posiadają kontakt z krojoną żywnością są zrobione z materiałów nierdzewnych. Jednym z najistotniejszych elementów jest nóż i ważne, żebym był właśnie ostry. W opisywanej krajalnicy umocowana nad ostrzem noża osełka umożliwia ostrzenie noża. Nóż krojący napędzany jest silnikiem poprzez przekładnię ślimakową. Po jakimś użyciu krajalnicę można łatwo wyczyścić, gdyż demontowanie poszczególnych cech istnieje właśnie oczywiste, że nie wymaga żadnych narzędzi.